EMILY'S FRITUUR

EMILY'S FRITUUR Emily's Frituur

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 686 beoordelingen
1 dec 2021 om 21:43 Altijd heel content. Maar deze keer was ik wat teleurgesteld. Je betaalt 1,30 voor een potje saus en had er 2 besteld. Geen enkele ontvangen. Jammer, anders vlotte levering.
21 nov 2021 om 20:18 Heel lekkere stoofvlees en frietjes.
17 nov 2021 om 21:32 Lange bezorgtijd
29 okt 2021 om 7:20 Friet was helaas koud omdat de bezorger voor een of andere reden niet tot bij ons kwam. Stond gewoon ergens te wachten zagen we op de tracker dus dan maar tot daar gelopen...
24 okt 2021 om 23:18 Zeer lekkere frietjes en snacks Zeer goeie stoofvleessaus Levering duurde wel een half uur langer dan verwacht, dit is wel jammer maar verder zeker geen klachten.
24 okt 2021 om 20:16 Besteld om 15u20, om te laten leveren om 18u, effectief geleverd om 19u20. Dit vind ik zeer spijtig. Het was wel warm en lekker. Eventueel de leveringstijden beperken op een zondag
21 okt 2021 om 9:47 Delivery took 1.5 hours
20 okt 2021 om 23:10 Heerlijk! Beste frituur van Gent, mooi op tijd en lekker warm geleverd!
18 okt 2021 om 21:16 Eten zeer lekker, maar 75min moeten wachten...
7 okt 2021 om 20:34 Zoals altijd lekker! Small detail: ik had in de opmerkingen gezet ‘zonder sla’ en dat is wel over het hoofd gezien. Maar lekker ;)
6 okt 2021 om 21:43 Eten was nog warm en lekker maar bezorgtijden waren niet correct
5 okt 2021 om 13:28 Zeer lekkere frieten en snacks, heerlijke stoofvleessaus. Beste frituur van Gent en omstreken! Lekker warm en snel geleverd!