EMILY'S FRITUUR

EMILY'S FRITUUR Emily's Frituur

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 726 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Emily's Frituur. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2022 om 22:35 Zalig eten Lekkere frieten !
25 mei 2022 om 22:10 Heeft ons gesmaakt , was ook lekker warm ! Bezorger wist niet welk gebouw van UZ gent hij moest zijn maar met een simpele telefoon was dit in orde . Hier bestellen we nog eens een julientje
24 mei 2022 om 21:16 Alles perfect, lekker warm, krokant en mooi op tijd. Top, top, top!
20 mei 2022 om 21:14 Zoals altijd prima in orde.
6 mei 2022 om 7:18 Het eten was vrij lekker. De bezorgtijd was rampzalig. Op moment van bestelling zei men ‘30 minuten’. Het heeft uiteindelijk meer dan anderhalf uur geduurd. Ik woon er nochtans dichtbij.
5 mei 2022 om 9:27 Aller. Aller. Aller. Allerbeste frituur van Gent. Sorry dat ik jullie laat leveren tot in Gentbrugge, jullie Julientje Mayo is gold.
27 apr 2022 om 10:31 Lekker, verzorgd, goed verpakt.
7 mrt 2022 om 11:50 Onze bestelling werd plots na 40 minuten geheel onverwacht geannuleerd. Ik heb jullie proberen maar geen antwoord gekregen. Uiteindelijk zijn we ergens anders om eten gegaan. Een tijd later komt de bezorger plots met ons eten, alles mogen weggooien..
7 mrt 2022 om 8:55 Kwaliteit eten tip, maar we hebben er immens lang op moeten wachten An sich is dat ok maar pas dan je verwachte levertijd correct aan. Onze koerier heeft een uur zitten wachten en we zijn uiteindelijk er zelf om gegaan.
22 feb 2022 om 21:13 Bicky zonder augurk met extra ui gevraagd en met augurk zonder ui gekregen:s Opmerkingen worden idd niet altijd gevolgd. 20 euro voor 1 persoon wordt te duur. Als je zelf gaat, betaal je nog niet de helft. Jammer. Volgende keer zelf frituur zoeken.